ALL SEASONS

All Seasons is een resort en beschikt over 12 accommodaties, 2 hotelkamers, 7 studio’s en 3 appartementen. U vindt ons aan de rand van het centrum van Kralendijk. Het centrum met de meeste restaurants en barretjes vindt u op slechts 5 minuten lopen. Het vliegveld Flamingo Airport ligt op 7 minuten rijden en de supermarkten op minder dan 5 minuten.

Een aantal stranden en duiklocaties zijn met de auto in minder dan 10 minuten te bereiken.

All Seasons beschikt over een eigen zwembad, (duik)opslagruimte, ontbijtruimte annex terras en bar. Rond het zwembad vindt u een Gazebo, Cabana en ligstoelen.

Er is voldoende parkeergelegenheid en op het gehele resort heeft u de beschikking over gratis wifi.

Op onze accommodatie houden we rekening met het milieu. Zo heeft u de beschikking over warm water via zonnecollectoren en ook het zwembad wordt middels zonnecollectoren schoongehouden. Verder maken we veel gebruik van ledverlichting. En de airco zijn zogenaamde “inverters” en daarmee fors zuiniger met energie.

Onze accommodatie is geschikt voor mindervalide gasten. Een aantal kamers zijn namelijk via paden (zonder hoogteverschillen) bereikbaar. En alle kamers bevinden zich op de begane grond.

Helaas zijn onze accommodaties niet geschikt voor kinderen van 12 jaar en jonger. Dus vanaf 13 jaar is iedereen welkom bij All Seasons!

Contact